No kezdjünk hozzá....

2009.03.23. 20:41

Üdv mindenkinek!

Első komolyabb kísérlet valami szöveg féle összedobásra.Sose csináltam még ilyet és kitudja lehet sose fogok többet. Node komolyra fordítva a szót mit is kéne igazából írni a kedvenc sörömön kívül. Nos erre keresem a választ ?!?!

Naplónak és magának a kézzel írásnak sem vagyok híve, ezért döntöttem amellett, hogy valami efféle módon teszem közé gondolataim. Azt mondom csapjunk a lovak közé és már is kiragadnék valami kis szösszenetet a mai napból: (természetesen csak diszkréten)

Szóval mai "létfilozófiai lufim" mi másról szólna, mint a sör és a sörfogyasztás gyönyörűségéről.Először is tisztáznunk kell, hogy nincs rossz sör. Amit onnan tudunk, hogy  nem az ember választja a sört ,hanem a sör választja a személyt. Ezt az alapigazságot mindenki megfigyelheti közvetlen sörfogyasztó környezetében, hiszen mindenkinek van olyan ismerőse, aki teszem azt a Sopronit,míg más a Borsodit addig vannak olyanok akik magát a sört sem szeretik. Igazából az utóbbit pontosítanom kell hiszen nem a sört nem szeretik, hanem még azzal a sörrel nem találkoztak ami őket kedveli. Saját tapasztalatom, hogy egy személy nem igazán kedvelte a sört, míg nem kipróbálta az általam legjobban kedvelt(vagyis amaz sört mely engem választott fele barátjának)Lager terméket és azonnal felcsillant szemében a fény.Szerelem első látásra...azonnal lehett tudni ,hogy ez a történet csak most kezdődik el, és azóta is szivesen és örömmel fogyasztja a hollanad sörgyártás eme remek habos termékét.

Nos ,hogy a sört mint italt kielemeztem (természetesen csak a kedvelés szintjén) ezután tekintsük át a fogyasztás kultúráját. Mindenk ismeri az aranyszabályt, vagyis "Ökör iszik magában." Nos itt kell megjegyeznem ,hogy ez nem teljesen igaz. Hiszen egy megfáradt nap után, mikor hazatér az ember az otthonába, néha nincs is annál jobb mint leülni, elhelyezkedni kényelmesen és egy üveg aranylóan habzó italt,szigorúan pohárba kitöltve, elfogyasztunk.Természetesn a barna sör kedvelőit nem szeretném kizárni, így rájuk is igaz a hasonlatom. Nem tagadom a sör legjobban a barátokkal esik, ez így van rendjén. Nincs is annál jobb, mint mikor a társaság egyöntetűen kocogtatja össze a korsóit és egyszerre kívánják egymásnak hogy:"EGÉSZSÉGEDRE!" 

Eme sorokkal zárnám a mai napot és én sem tudok annál szebbet kívánni, mint hogy EGÉSZSÉGETEKRE!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://thingsinlife.blog.hu/api/trackback/id/tr861021037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása